Paljon on tapahtunut vuoden
1905 jälkeen

Tavoitteemme on kuitenkin sama eli varmistaa, että sinulla on parhaat työvaatteet hyvää työpäivää varten. Kuluneiden vuosien aikana olemme saaneet uusia materiaaleja ja parempia koneita, mutta silti tavoitteenamme on edelleenkin tyydyttää nykyiset ja tulevat tarpeet ja kehittää mukavia, kestäviä ja tyylikkäitä työvaatteita.

Huolellisesti jokainen yksityiskohta

Emme voi jättää mitään sattuman varaan, kun pyrimme täyttämään työvaatetarpeita. Yhdessä takissa voi olla jopa 150 erilaista osaa. Kaikki piirretään ja määritellään pienintä yksityiskohtaa myöden. Tämän takia voi kulua useita kuukausia, ennen kuin takin valmistus alkaa. Se voi tuntua pitkältä ajalta, mutta koska sen täytyy kestää työntekoa vähempi ei riitä.

Olemme erittäin ylpeitä siitä, että meillä on omat ompelijat, suunnittelijat ja mallien piirtäjät Göteborgin lähellä olevassa toimipisteessämme. Tämä mahdollistaa prototyyppien ompelun malleista, jolloin testipaneeli voi kokeilla vaatetta siinä ympäristössä, jossa sitä aiotaan käyttää. Päätöksentekoprosessimme on nopeampi ja suunnittelijamme ja kehittäjämme voivat käyttää enemmän aikaa vaatimusten täyttämiseen ja mukavimman ja kestävimmän työvaatteen suunnitteluun.

Me testaamme, pesemme ja testaamme uudelleen

Testaamme vaatteiden materiaalit ja varusteet omassa laboratoriossamme, ja varmistamme, että ne täyttävät asiakkaidemme korkeat vaatimukset. Käytämme esimerkiksi konetta, joka simuloi kankaan kulumista ja sitä, miten kangas kestää pesut. Kaikella tällä haluamme varmistaa toimittamiemme tuotteiden korkean laadun. Tärkeintä on, että sinä, joka käytät vaatteitamme, tunnet olosi mukavaksi ja turvalliseksi vaatteissamme. Siihen pyrimme testaamalla ja kehittämällä tuotteita viimeisimpien standardien ja markkinoiden vaatimusten mukaan.

Meille on tärkeää, että tehtailla on oikeudenmukaiset työolosuhteet ja että materiaalit, joiden kanssa työskentelemme, eivät sisällä myrkyllisiä kemikaaleja. Siksi teemme yhteistyötä monien sellaisten organisaatioiden kanssa, jotka auttavat meitä varmistamaan, että kaikki vaatimukset täyttyvät. Näin tiedät, että käyttämäsi tuotteet on kehitetty ja toimitettu turvallisissa olosuhteissa. Meille ei ole tärkeää pelkästään materiaali. On myös tärkeää, että vaatteemme valmistetaan inhimillisissä olosuhteissa. Tästä syystä olemme liittyneet BSCI, Business Social Compliance Initiative -aloitteeseen, joka huolehtii siitä, että vaatteemme ja muut tuotteemme valmistetaan tyydyttävissä olosuhteissa.

Ikoniset työvaatteet vuodesta 1905